Catering

Bedrijfsfeest?

De beste catering levert BØRGØR.

Ben jij op zoek naar lekkere burgers, hotdogs of sandwiches voor op jouw bedrijfsfeest, evenement, lunch, feest of borrel? Dan ben je bij BØRGØR aan het juiste adres! Wij bieden namelijk catering aan voor groepen mensen op een door jouw gekozen locatie. Met onze foodtruck komen wij  het eten verzorgen vanuit onze wagen. 

Wij kiezen onze recepten zorgvuldig, en hebben oog voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.’Less is more’ is dan ook ons motto.
Gratis prijsopgaaf


Daarom BØRGØR

Verse ingrediënten die zorgen voor de ultieme smaakbeleving staan centraal. Je kiest zelf waar je zin in hebt, want wij bieden catering op maat.

Burgers van rund tot Vegan, Deense hotdogs, verse sandwiches met diverse toppings of heerlijke snacks, wat jij maar lekker vindt! Heb je ergens anders zin in, geef dit vooral aan en dan passen wij onze recepten hierop aan. Stel jouw ideale catering samen om optimaal te genieten samen met jouw gasten!

Vraag ons naar de mogelijkheden zodat we samen een perfecte catering kunnen neerzetten.

Wil je meer informatie, overleggen over de mogelijkheden of heb je vragen? Vul dan het formulier in en je ontvangt spoedig een reactie van ons.
 

Team BØRGØR