Over ons

Wij bakken burgers! Onze burgers zijn snel, vol van smaak en eet je zo uit de hand. Precies zoals het hoort! Wij brengen (h)eerlijke producten samen tot vernieuwende smaakbelevingen, maar hebben natuurlijk ook de ‘gøød old’ classics.
Wij zijn BØRGØR Groningen
Onze kaart staat als een huis, maar we staan open voor alle suggesties van ønze gasten. We werken met eenvoudige en pure producten en denken mee over al uw voedingswensen. Vegetarisch, gluten vrij, ‘ik lust geen augurken’ – you name it!
Onze speciale potato buns zijn wit, fluffy en licht. Op die manier maken we echte authentieke hamburgers uit het ‘echte’ Høge Noorden voor jong en oud.
Wij zijn BØRGØR Groningen
Wij zijn BØRGØR Groningen
Hotdog haute cuisine?! In IJsland is de høtdøg een echte delicatesse! Wie zijn wij om deze dan niet op de kaart te zetten.

Daarnaast hebben we (pool)ijskoude drinks, milkshakes en softijs.

Wij zijn BØRGØR Groningen
Wij zijn BØRGØR Groningen
Onze burgers zijn groots, indrukwekkend en afwisselend; net als de landschappen van Zweden. 100% puur rundvlees zonder toevoegingen! Onze groenten zijn net zo fris als de tundra’s. Onze geesten zijn open en mindful, net zoals die van alle Noorderlingen. Voor onze gasten springen we zo hoog als Noorse Fjørden. En gaan zo diep als de Finse meren. Daar komt ook nog bij dat we net zo mooi zijn als de Scandinavische kustlijn.
Onze mensen werken met de snelheid van ‘driftende’ rally wagens. Onze koks zijn van alle culturen – maar ze snappen als geen ander de Noordelijke mindset; openheid, vrijheid, rust en vriendelijke glimlach!
Wij zijn BØRGØR Groningen
Wij zijn BØRGØR Groningen
Kortom, we halen onze inspiratie uit het Høge Noorden. Vandaar onze exotische naam. Dit zie, voel en proef je direct als je bij ons binnen stapt. Waan je even in het ‘Baltische Schild’ en eet onze børgørs. We beloven dat je snel weer langs wilt komen! Al is het met Nordic Walking stokken…